Питна вода у Запоріжжі. Громадський бюджет | Сьогодні. Головне | 10.09.2021

10 вер. 19:00


Сьогодні у випуску.

     Чи безпечно пити воду з під крана у Запоріжжі? Від початку вересня мешканці Запоріжжя скаржилися на неприємний запах питної води. Про свої враження городяни писали у соціальних мережах. Про результати лабораторних досліджень проб води, що бралися у всіх районах міста розкаже - Дмитро Макаров, заступник генерального директора ДУ "Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України". У Запоріжжі триває голосування за проєкти Громадського бюджету - 2021.

     Громадський бюджет або бюджет участі — це програма, завдяки якій жителі міста впливають на розподіл частини коштів місцевого бюджету та сприяють розвитку міста. Проєкти, які отримають підтримку громади у процесі голосування, будуть реалізовані у наступному бюджетному році за кошти місцевого бюджету. Детальніше говоримо із гостею студії - Катериною Акулою, головою Координаційної Ради з питань Громадського бюджету м. Запоріжжя.

     У випуску новин: Розпочнемо програму із випуску новин.

«Взяти під варту на 60 днів із можливістю внесення застави у розмірі 181 тисяча 600 гривень» - подробиці у сюжеті.

8-річній Пелагеї Нестеренко допомагає одужувати медбрат. Дівчинка має вроджену рідкісну хворобу, що вражає дихальну й травну систему«муковісцидоз». Такі пацієнти перебувають у лікарні тривалий час і психологічна підтримка їм не менш важлива, ніж лікування – каже лікарка закладу. Детальніше про історію Пелагеї — у сюжеті.

У Запоріжжі сьогодні стартував триденний фестиваль вуличної їжі «Пікнік на Райдузі»

Інтерактивний День безпеки відбувся сьогодні у запорізькому навчально-виховному комплексу «Запорізька Січ». Як це було – дивіться далі.  

Інші випуски
Більше відео