Підсумковий випуск новин | 09.09.2021

9 вер. 20:45


 

Стеля тече, стіни вкриті пліснявою, меблі та оргтехніка зіпсовані - розповіли Суспільному члени ради ветеранів запорізької громадської організації “Захист прав дітей війни

 

та ветеранів праці”. Кажуть: неодноразово зверталися до комунальників та міської влади, але безрезультатно. В офісі організації, що на проспекті Соборному, 133, побували наші журналісти. 

Кішка, яку викинули з вікна 3 поверху та перед цим побили, нині на реабілітації в одному з ветеринарних центрів Запоріжжя. Тварині зробили операцію на оці, а ще у неї психологічна травма – про це журналістам Суспільного сьогодні повідомив лікар центру Максим Мелешко.

Репетиція музичного проєкту “Скорик. Мусоргський” відбулася сьогодні, напередодні концерту у Запорізькій обласній філармонії. Реалізується він у рамках Всеукраїнського фестивалю «Скорик. Постскриптум», присвяченого пам’яті українського композитора Мирослава Скорика, який рік тому пішов із життя. Цю музичну програму торік підготував, власне, маестро – з творів, написаних ним в останні роки.

 

Інші випуски
Більше відео