Перевезення пільгових категорій. Трансформація бібліотек. Екофорум. | Сьогодні. Головне | 14.09.2021р.

14 вер. 19:00


Сьогодні у випуску.

У Запоріжжі 10 вересня на автобусному маршруті № 85 на зупинці “Лікарня” водій відмовив пенсіонеру у проїзді, вдарив його ногою та дверима від маршрутки. Про проїзд пільгових категорій населення у громадському транспорті говоримо із Денисом Тарасовим, президентом ГО “Запорізька правозахисна ліга “Універсал”.

Бібліотеки у Запоріжжі трансформуються у сучасні центри. У закладах можна не тільки брати книжки для читання, а й цікаво проводити час: для відвідувачів працює швидкісний інтернет, проводяться конференції, виставки, майстер-класи, працюють різноманітні гуртки для городян різної вікової категорії. Тож, як отримати максимум інформації в одній установі сьогодні говоримо із гостями студії - ІриноюЛень, директоркою КУ “Міська публічна система Запоріжжя” ЗМР, Оленою Кійко, заступницею директора ЗОУНБ, Вікторією Писанець, в.о. директора КЗ “Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва”ЗОР. 

У випуску новин:

На Алеї захисників у Запоріжжі сьогодні попрощалися з бійцем, який загинув у зоні Операції об’єднаних сил.

5-ий Екологічний форум відкрився сьогодні у Запоріжжі. Учасники - понад 30-ти фахівців із питань екології, економіки, бізнесу та технологій.

Першаперсональна виставка Євгенії Куратовської відкрилася сьогодні у галереї «Art L». Представлені 40 картин, які дівчина створювала протягом 4 років.

Інші випуски
Більше відео