Підсумковий випуск новин | 14.09.2021

14 вер. 20:52


 

Алеї захисників у Запоріжжі сьогодні попрощалися з бійцем, який загинув у зоні Операції об’єднаних сил.Під час виконання бойового завдання, 11 вересня, розвідник 74-ого окремого розвідувального батальйону Денис Герман потрапив під артилерійський обстріл російських військ. Контракт зі Збройними Силами України запоріжець підписав у 2019 році, а на фронт пішов у січні 2020 році, до цього отримавши вищу юридичну освіту.

 

Поліція з’ясовує обставини випадку, який стався вчора на проспекті Соборному, 232 у Запоріжжі. Про це сьогодні повідомила Суспільному речниця Нацполіції в області Олена Лебединська. Нагадаємо, мати 5-річної дівчинки виставила дитину у відкрите вікно 3 поверху будинку. Це побачили перехожі й зняли на відео, яке розповсюдили у соцмережах, а також викликали на місце поліцію та швидку. Того ж дня матір дівчинки госпіталізували до Запорізької обласної клінічної психіатричної лікарні, розповіла Суспільному начальниця міської служби у справах дітей Наталія Сиворакша.

5-ий Екологічний форум відкрився сьогодні у Запоріжжі. Учасники - понад 30-ти фахівців із питань екології, економіки, бізнесу та технологій.

 

 

 

Інші випуски
Більше відео