Підсумковий випуск новин | 15.09.2021

15 вер. 20:54


3 випадків отруєння грибами зареєстровані у Запорізькій області від початку вересня. Про це повідомив директор обласного Центру контролю та профілактики хвороб Роман Терехов. Як вберегтися від отруйних грибів та обрати їстівні — з’ясовувала Маргарита Галіч. 

Навчальні заклади Запоріжжя, де вакцинувалися менше 80% працівників, у разі посилення карантину з 20 вересня переходять на дистанційну роботу.  Про це рішення Уряду сьогодні повідомили у пресслужбі обласної державної адміністрації. На сьогодні 80% вакцинованих освітян – у восьми школах та 14 дошкільних навчальних закладах обласного центру. Найменший відсоток вакцинованих – по 5 педагогів - у гімназії № 17, де загалом їх працює 32, та у дитсадку № 90 "Перлина" із загальною кількістю 70 співробітників.

 

Запорізький спортсмен, колишній АТОвець та інвалід війни Євген Олексенко у складі Національної збірної України дистанційно бере участь у міжнародних мультиспортивних змаганнях “Ігри воїнів” (“Ворріор геймз”). Він переміг у номінації “пауерліфтинг”, а сьогодні, із відеофіксацією, штовхнув ядро. Як це було — бачили журналісти Суспільного Запоріжжя.

 

Інші випуски
Більше відео