Підсумковий випуск новин | 16.09.2021

16 вер. 18:51


«Пакунки маляти» з’являться у пологових будинках області не раніше жовтня, повідомила Суспільному прессекретарка цієї програми Наталія Варгіч. Зокрема, 6-ий місяць їх не видають у 4-ому пологовому будинку Запоріжжя, каже його заступниця директора з медичної частини Оксана Сукмановська. 

Представникам вразливих верств населення, зокрема, внутрішньо переміщеним особам, які проживають  у Приазов’ї, допоможуть розпочати власний бізнес.

Будівельник впав із 9 поверху гуртожитку й розбився на смерть. Сталося це сьогодні, повідомлення до відділу поліції № 2 Запорізького районного управління надійшло близько 10-15. Про це повідомила Суспільному речниця Нацполіції в області Олена Лебединська. За її словами, у гуртожитку тривав ремонт, під час якого й стався нещасний випадок.

Матері 5-річної Валерії, яка поставила доньку у відкрите вікно 3-го поверху, поки заборонено спілкуватися з дитиною. Про це Суспільному повідомила начальниця служби у справах дітей Запорізької міської ради Наталія Сиворакша. За її словами, сьогодні комісія з питань захисту прав дитини Вознесенівського району скасувала розпорядження щодо графіку спілкування матері з дитиною.

Інші випуски
Більше відео