Гемодіаліз. Індустріальні парки. Центр вакцинації

23 вер. 19:00


Сьогодні у випуску:

В Запорізькій області 10 медзакладів надають допомогу з гемодіалізу. З них два заклади приватні. Чи відрізняється пакет допомоги в державних закладах і приватних, які уклали договір з нсзу, й які нині непорозуміння виникають, розкаже у студії з Сергій Макаренко - виконувач обов’язків голови ГО осіб із інвалідністю «Надія на життя».

У Запорізькій області 73 локації для створення індустріальних парків. Ініціатором створення індустріального парку можуть стати органи місцевого самоврядування. В області вже є індустріальний парк, який функціонує у Мелітополі, а ось в Бердянську наразі проєктують. Навіщо вони потрібні області — розкаже Дамір Бікулов — доктор наук з державного управління.

Дивіться у випуску новин:

470 людей щепилися проти COVID-19 у центрі масової вакцинації у торгово-розважальному центрі «Palmira Plaza».

1,5 тисячі жителів Запорізької області звернулися протягом року до регіонального Центру з надання безоплатної правової допомоги за консультацією з земельних питань.

Благодійний спортивний марафон “Sport for light” влаштували 22 вересня на студентській площі між 2-им і 6-им навчальними корпусами Запорізького національного університету.

Виставка «Час, що не втрачено» відкрилася у туристичному інформаційному центрі.

Інші випуски
Більше відео