Підсумковий випуск новин | 23.09.2021

23 вер. 13:23


48 вантів, тобто, сталевих тросів завезли до будівельного майданчику у  Кривій бухті в Запоріжжі. Вони будуть використані для будівництва низової та верхової частини вантового мосту через Дніпро. Спеціалізована установа перевірить кожен вант. Про це сьогодні повідомив  Суспільному Володимир Демидюк - начальник відділу будівництва автомагістралей Служби автомобільних доріг в області.

«Час, що не втрачено» - під такою назвою у туристичному інформаційному центрі вчора відкрили виставку сучасного мистецтва. Це – результат міжнародного симпозіуму сучасного мистецтва «Бірючий», який тривав протягом 2 тижнів влітку на Азовському узбережжі області. Нагадаємо, заснували симпозіум у 2006 році. З того часу участь у пленерах на острові взяли понад 300 авторів із 19 країн світу. З подробицями – кореспонденти Суспільного.

1,5 тисячі жителів Запорізької області звернулися протягом року до регіонального Центру з надання безоплатної правової допомоги за консультацією з земельних питань. 44 з них — за вторинною.

470 людей щепилися проти COVID-19 у центрі масової вакцинації, який відкрили три дні тому у торгово-розважальному центрі «Palmira Plaza». Про це журналістам сьогодні повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради Вікторія Ушакова. Каже: у центрі роблять щеплення як першою дозою, так другою.

Інші випуски
Більше відео