Ліки від Ковіду. Електронні лікарняні. Сесія міськради

29 вер. 19:00


Сьогодні у випуску:

З 1 жовтня починають діяти електронні лікарняні в Україні. Як в Запорізькій області впроваджують нововведення, які особливості перехідного періоду і чи виникають складнощі — у студії розкажуть Костянтин Назаренко — начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення та Ірина Новак — начальниця відділу перевірки обґрунтованості і видачі листків непрацездатності Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Запорізькій області.

Ліки від ковід-19, а саме медикаменти виробництва сша - це — Бамланівімаб — 810 упаковок та Етесевімаб — 1620 надійшли до обласної інфекційної клінічної лікарні. Які особливості застосування цих ліків — у студії розкаже Олена Лядська — лікарка-інфекціоністка закладу.

Дивіться у випуску новин:

Запорізький міський голова Володимир Буряк достроково склав повноваження.

Головному державному інспектору одного з відділів Запорізької митниці повідомлено про підозру.

31-річна запоріжанка Поліна Зверенко з 9-ти років хворіє на цукровий діабет і 9 років поспіль перебуває на гемодіалізі — деталі її історії в сюжеті.

Виставка авторської ляльки Наталії Заніної відкрилася у відділі мистецтв обласної наукової універсальної бібліотеки 28 вересня.

Інші випуски
Більше відео