Тарифи на опалення. Ковід-Сертифікати. Вознесенівський закривають? | Сьогодні. Головне | 08.10.2021

8 жов. 19:00


Сьогодні у випуску.

Чи зростуть тарифи на опалення? 30 вересня між Урядом, Нафтогазом, всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування Асоціацією міст України, Палатою місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад за безпосередньої участі Президента України було підписано Меморандум про взаємодію щодо проблемних питань у сфері теплопостачання. Що це означає для пересічних громадян та підприємств теплокомуненергетики говоритимемо з директором департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Запорізької обласної державної адміністрації Віталієм Литвиненком. Генерація COVID-сертифікатів доступні для кожного. Отримати сертифікат можна в декілька кліків у застосунку чи на порталі Дія. Уже понад 1,4 мільйона українців згенерували COVID-сертифікати. - про це йдеться на сайті Мінцифри. Подробицями поділився Мстислав Банік, керівник з розвитку електронних послуг Міністерства та Комітету цифрової трансформації України.

Дивіться у новинах:

• Додаткові карантинні заходи запровадили у Запоріжжі. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, вчора, 7 жовтня.

• Запоріжжя залишається у «помаранчевій» карантинній зоні згідно рішення міської комісії ТЕБ та НС від 7 жовтня. Але, невдовзі область може перейти до «червоної» зони - через збільшення кількості хворих на коронавірус та заповненість лікарень. Про це сказав голова ОДА Олександр Старух. Чи готові до посилення карантинних заходів у Запоріжжі - з’ясовували журналісти Суспільного.

• У Запоріжжі демонтують кіоски на Вознесенівському ринку. Про це журналістам Суспільного повідомив один із приватних підприємців ринку Василь. Каже: зараз процес активізувався, а вперше розпочався 5-6 років тому. Розбиралися у ситуації журналісти Суспільного.

Інші випуски
Більше відео