Підсумковий випуск новин | 18.10.2021

18 жов. 20:40


В цьому випуску:

 - Дотримання протиепідемічних вимог у «червоній» карантинній зоні працівниками запорізьких магазинів перевірили поліцейські та представники Держпродспоживслужби. Зокрема, здійснили мобільний рейд у торговельно-розважальному центрі «Аврора».

- Відсьогодні Запорізька область - у “червоній” зоні епідемічної небезпеки. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 15 жовтня. Відтак, у громадському транспорті, зокрема, у Запоріжжі, пасажирів почали перевозити за кількістю сидячих місць та у засобах індивідуального захисту.

- До пунктів масової вакцинації у Запоріжжі сьогодні, першого дня впровадження «червоної зони», вишикувалися черги. Зокрема, у двох із них, що розташовані в Олександрівському та Вознесенівському районах. За підрахунками журналістів Суспільного, в черзі за щепленням від Ковід-19 у торговельно-розважальному центрі “Пальміра Плаза” перебували майже 150 осіб. Люди самоорганізуються — формують список, аби не створювати скупчення біля пункту вакцинації, каже запоріжець Олександр.

-     

 

Інші випуски
Більше відео