Підсумковий випуск новин | 19.10.2021

19 жов. 18:54


В цьому випуску:

Мобільні групи з контролю за виконанням протиепідемічних заходів у торговельних закладах створені в усіх районах Запоріжжя. У складі представників районних адміністрацій, Держпродспоживслужби, поліції та управління з питань попередження надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення. Про це Суспільному сьогодні розповів заступник голови Заводської райадміністрації Юрій Кулак. За його словами, такі перевірки відбуватимуться щодня.

- Про дві операції з пересадки нирок розповіли сьогодні фахівці Запорізької обласної клінічної лікарні. У неділю, 17 жовтня, коли в Україні відзначали День донорства та трансплантації, до місцевого Центру трансплантології повідомили про появу донора, а його рідні дали згоду на посмертну пересадку органів.

- Запорізька школа вищої спортивної майстерності відремонтована на 73 відсотки. Про це журналістам повідомив генеральний директор будівельної компанії «Стройінвест» Сергій Гавриленко.  За його словами, нині працюють на фасадній частині будівлі, цей етап планують завершити на початку листопада.

 

Інші випуски
Більше відео