Підсумковий випуск новин | 21.10.2021

21 жов. 19:02


В цьому випуску:

- Нові правила міжобласних пасажирських перевезень діють відсьогодні в Україні у зв’язку з карантинними обмеженнями. Нагадаємо, запровадив їх Уряд в областях із «жовтим» та «червоним» рівнями епіднебезпеки. Що змінилося у зв’язку з цим, в аеропорту, на Центральному автовокзалі та залізничному вокзалі «Запоріжжя-1» з’ясовували журналісти Суспільного. 

- Дотримання водіями карантинних норм, санітарний та технічний стан автобусів, тролейбусів і маршрутних таксі перед виїздом із автопарку перевіряли співробітники поліції та Укртрансбезпеки сьогодні о 5-й годині ранку. За словами головного спеціаліста відділу державного контролю контролю Укртрансбезпеки Олега Мустафаєва, такі перевірки пов’язані з переходом Запоріжжя до «червоної» карантинної зони.

- 200 об’єктів із надання послуг перевірила протягом двох днів мобільна група з правоохоронців та співробітників Держпродспоживслужби у Запорізькій області. На порушників карантинних вимог склали 85 адміністративних протоколів. Перевіряють, зокрема, працю ринків.

Інші випуски
Більше відео