Підсумковий випуск новин | 22.10.2021

22 жов. 17:34


В цьому випуску:

- Гелікоптер для порятунку тяжко хворих пацієнтів представили сьогодні у  Запорізькій обласній клінічній лікарні. Модифікацію Мі-2МСБ медичний заклад отримав у користування від компанії “Мотор Січ”.

Опалювальний сезон у Запоріжжі розпочнеться з 25 жовтня – першими підключатимуть лікарні й дитячі садки у Вознесенівському, Олександрівському, Комунарському й Шевченківському районах. У будинках теплішатиме з 3 листопада. Про це розповів директор концерну «Міські теплові мережі» Олександр Грек 21 жовтня. За його словами, місто готове до теплопостачання. Але щодо житлового сектору - на 98%, бо підписані про це акти не надали 414 будинків ОСББ та житлово-будівельних кооперативів.

- Гандболісти запорізького “Мотора” здобули перемогу над румунським “Динамо-Бухарестом” у Лізі чемпіонів.Після п’яти матчів групового етапу підлеглі Гінтараса Савукінаса посідають шосте місце у турнірній таблиці, маючи чотири очки. Наступна гра «Мотору» у Лізі чемпіонів відбудеться на виїзді, 28 жовтня, проти німецького “Фленсбурга”.  

 

 

Інші випуски
Більше відео