Врожай соняшника і ціни на олію. Підсумки прибирання. Опалення

25 жов. 19:00


Сьогодні у випуску:

Станом на кінець вересня було зібрано 107 тис га при урожайності близько 19 ц з га. Цьогоріч область матиме рекордний врожай, чи так це — говоримо у студії з Олександром Ясинецьким - заступником директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, а також, які ціни будуть на олію запитаємо у Даміра Бікулова - завідувача кафедри бізнес-адміністрування і менеджменту зовнішньоекономічної діяльності ЗНУ.

У Запоріжжі підбили підсумки акції Всесвітнього дня прибирання. Загалом зібрали 50 тонн сміття в області, з них 1300 кг відправили на переробку. Детальніше - говоримо у студії з Сергієм Кунатенком - обласним координатором ГО "Всеукраїнського молодіжного руху “Let’s do it Ukraine ”.

Дивіться у випуску новин:

Відсьогодні у Запоріжжі почали підключати до опалення лікарні та дитячі садки.

224 адміністративні протоколи та постанови склали патрульні поліцейські під час перевірок громадського транспорту Запоріжжя протягом першого тижня в “червоній зоні” епідемічної небезпеки.

В Енергодарі сьогодні припинили роботу громадського транспорту на час дії «червоної» карантинної зони.

Державний прапор України та прапор Національної гідності 24 жовтня підняли у військовому секторі Кушугумського цвинтаря.

176 автогрейдерів, екскаваторів, тягачів, автокранів та іншої техніки залучатимуть для утримання автомагістралей в області взимку.

Інші випуски
Більше відео