ОСББ без боргів. Культура в громадах. Підроблені COVID-сертифікати

11 лис. 11:10


Дивіться у випуску:

Суспільне Запоріжжя продовжує висвітлювати тему, як створити ОСББ та відмовитися від послуг керуючої компанії, якщо таке рішення ухвалило більшість мешканців багатоквартирного будинку. Зокрема, розкажемо про досвід будинків, котрі пройшли цей шлях та виграли не одну справу суді. Гості студії: Павло Тодоришин, бухгалтер ОСББ, Сергій Свириденко голова правління ОСББ, по вул. Ладозька, 23 та ОСББ Ладний, по вул. Ладозька 17.

Аналіз проблем та реформування закладів культури в громадах в умовах реформи децентралізації, - про це говоримо із Ярославом Петраковим, генеральним директором директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури та інформаційної політики України. дивіться в новинах:

Дивіться у випуску новин:

Жителі Військового містечка та селища Леваневського Шевченківського району Запоріжжя ініціювали приїзд мобільної бригади. Ремонт даху будинку на вулиці Сержанта Медведєва, 7 у Запоріжжі, де влітку сталася пожежа, планують завершити до першого грудня. Дві запоріжанки намагалися перетнути кордон із підробленими ковід-сертифікатами.

 

Інші випуски
Більше відео