Розмитнення “євроблях”: історія завершена? Курси української вишивки

15 лис. 14:52


Сьогодні у випуску: 

10.11.2021 – завершився пільговий період, коли українці могли розмитнити автомобілі на єврономерах за пільговою ціною. Про підсумки розмитнення та подальшу долю таких авто говоримо з гостями - Олександром Бєлінським, начальником Запорізької митниці та Олександром Колесником, в.о. заступника начальника Запорізької митниці.

У Запоріжжі відкрилися курси з традиційної української вишивки при парафії “Матері Божої неустанної помочі” УГКЦ м. Запоріжжі, що в Осипенківському мікрорайоні. Опанувати вишивання можуть всі охочі. Детальніше — говоримо із гостями студії — о. Романом Вовк, настоятелем парафії "Матері Божої неустанної помочі" УГКЦ м. Запоріжжя та Ларисою Бровко, викладачкою курсів традиційної української вишивки.

Дивіться в новинах:

Тимчасові пункти масової вакцинації від Ковід-19 почали діяти у Свято-Покровському соборі, що в Олександрівському районі та у соборі Святої Трійці в Комунарському районі Запоріжжя.

У Запоріжжі учні початкових класів сьогодні повернулися до офлайн навчання.

Виставка картин "Ліс, який поруч" запорізького художника Віталія Гончаренка відкрилась сьогодні в "Запоріжжя сіті хаб", що у туристичному центрі.

Інші випуски
Більше відео