Цифрова трансформація в громадах. Як запобігти насильству.

29 лис. 19:00


Дивіться в програмі:

В Оріхівській громаді запровадили соціальну картку мешканця — місцевий бюджет чи не вдвічі заощаджує на компенсації транспортних послуг для пільгових категорій населення. Які ще цифрові технології доступні в районах області? Де шукати кошти на реалізацію успішних проєктів, - говоримо у програмі. Гість студії - Маргарита Трипольська, доцентка кафедри загальноправових та політичних наук НУ «Запорізька Політехніка», кандидатка юридичних наук.

Насильство щодо жінок та дівчат – одне з найпоширеніших порушень прав людини у світі. Кожна п’ята жінка в Україні протягом життя зазнала фізичного та/або сексуального насильства. Також, за дослідженнями та опитуваннями UNFPA Україна. Кожен четвертий українець допускає, що фізичне насильство можна виправдати, а половина населення не розуміє, що таке економічне та психологічне насильство. Детальніше говоримо у студії, гості: Ірина Куратченко, голова правління об’єднання психологів та психоаналітиків "Взаємодія". Тимофій Сайтарли, керівник проєктів об’єднання психологів та психоаналітиків “Взаємодія”.

Дивіться в новинах:

Пересувний пункт вакцинації почав працювати відсьогодні у Вознесенівському районі Запоріжжя. Відкриття клубу вивчення японської мови та культури презентували в Центрі національних культур Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки 27 листопада. Під час відкриття виставки, присвяченої Якову Новицькому, обласному краєзнавчому музею подарували монети – з нагоди вікового ювілею, який заклад відзначає цьогоріч.

Інші випуски
Більше відео