Підсумковий випуск новин | 10.12.2021

10 гру. 18:41


В цьому випуску:

- Акція «Червоний пісок» відбулася вперше одночасно в 5 містах України - Запоріжжі, Дніпрі, Вінниці, Рівному та Кривому Розі.

- Майже 35% дорослих жителів області вакцинувалися двічі, сказав голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух. За його словами, станом на сьогодні, зроблено мільйон щеплень від Ковід-19, при тому, що дорослого населення

— 1 мільйон 310 тисяч. За його словами, змінилася й ситуація з вакцинацією на великих підприємствах у порівнянні з тим, що на початку жовтня там було імунізовано від 10 до 30% працівників.снх

- Благодійна акція “Подаруй посмішку” розпочалася у Запоріжжі 5 грудня. Про це сьогодні розповіли її організатори. Дітям із інвалідністю та з малозабезпечених родин підготують подарунки до новорічних свят.Торік волонтери громадської організації “Міжнародний центр “Світ очима дітей” роздали подарунки понад тисячі дітей в усіх районах Запоріжжя, розповіла керівниця центру  Вікторія Мєрєнкова. Збір цьогорічних подарунків триватиме до 25 грудня.

- Запоріжжя приєдналося до міжнародного Марафону прав людини. Його координаторка Наталія Аляб’єва вчора, 9 грудня, провела урок права для 10-ників гімназії № 71.

- Виставка прижиттєвих літографій «Фантастична реальність Марка Шагала» діє відучора у Художньому салоні Запоріжжя. Представлені 17 витворів білоруського авангардиста 20 століття.

Інші випуски
Більше відео