Підсумковий випуск новин | 23.12.2021

23 гру. 20:40


В цьому випуску:

- Жителі будинку на вулиці Водограйній, 18 у Південному мікрорайоні Запоріжжя проти зведення прибудови до прилеглого магазину. На їхню думку, це створює антисанітарію та робить неможливим проїзд для пожежних машин. Рішенням Комунарського районного суду будівництво зупинили 8 листопада, але забудовник подав скаргу, аби його відновити. 22 грудня її розглянули в Запорізькому апеляційному суді.

 

- 15-річного підлітка підозрюють у розповсюдженні повідомлень про замінування шкіл у Бердянську. Про це Суспільному сказала речниця Нацполіції в області Олена Лебединська. За її словами, правоохоронці встановили, що дев’ятикласник, учень однієї з місцевих шкіл - через нерозділене кохання намагався помститися супернику. Для цього залучив віртуального друга, хакера з Росії. Той від імені суперника надсилав електронні листи з погрозами до адміністрацій шкіл, сказала Олена Лебединська.

 

 

- Запорізькі спортсменки Ангеліна Хміль і Тетяна Лазаренко, вперше в історії вітчизняного пляжного волейболу, здобули нагороди на Чемпіонатах світу у двох вікових категоріях.

 

Інші випуски
Більше відео