“Жовта зона” та вакцинація. Крафтовий музей. Рейс в Єгипет

30 гру. 19:00


Сьогодні у випуску:

Від сьогодні, з 30 грудня, Запорізька область переходить в “жовту” карантинну зону. Чи достатня кількість вакцинованих в області, яка ситуація з захворюваністю, та чи завезуть в Україну пігулки проти Ковіду 19 — про це та інше говоримо у студії з Оленою Усачовою завідувачкою кафедри дитячих інфекційних хвороб ЗДМУ та Мариною Колеровою координаторкою з питань імунізації проти Covid-19 на території Запорізької області.

Перший Музей феноменальної сили та Зал олімпійської слави відкрили у Запоріжжі у приміщені міської бібліотеки для дорослих. Як виникла ідея створити такий музей, чому в бібліотеці, і що там можна знайти — говоримо у студії з Михайлом Мордовським керівником крафтових музеїв Запоріжжя.

Дивіться у випуску новин:

Хворих на Ковід-19, які лікуються у стаціонарах, у Запорізькій області найменше, порівняно з іншими в Україні — 470, які займають 12,6 відсотка ліжок.

Майже 200 пасажирів, які дві доби через негоду не могли вилетіти з Запоріжжя до Єгипту, сьогодні о 8 годині 38 хвилин полетіли до Шарм-ель-Шейху.

Викладачка української мови Запорізького медичного університету Людмила Даниленко – переможниця міжнародного конкурсу “Книга року ВВС - 2021” у номінації “Читач року” - за рецензію на збірку оповідань Сергія Осоки “Три лини для Марії”.

Інші випуски
Більше відео