Підсумковий випуск новин | 11.01.2022

11 січ. 12:48


В цьому випуску:

- поліцейський та його дружина загинули в аварії, що сталася вночі у Мелітополі. Автомобіль «Шевроле Круз» з’їхав у кювет та врізався у дерево. Загиблий у цій аварії Іван Єлісеєв рік працював патрульним інспектором, в органах МВС – із 2005 року, повідомили у відділі комунікації Нацполіції в області. Його дружина Інна Єлісеєва була співробітницею Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Сиротою залишився їхній семирічний син. 

- Бустерною дозою від Ковід-19 щеплені на цей час 185 жителів Запорізької області. Про це сказала Суспільному завідувачка відділення організації епідеміологічних досліджень обласного Центру контролю та профілактики хвороб Марина Колерова. Зокрема, сьогодні зранку щепили бустерною дозою двох запоріжців у Центрі масової вакцинації, що розташований у торговельному центрі на вулиці Перемоги.

- 44 тисячі  експрес-тестів та 78 тисяч 770 ПЛР

-тестів для визначення корона вірусної інфекції передали лікарням Запорізької області.- Свідки з боку обвинувачуваної у вбивстві дитини Ірини Суханової не з’явилися на судове засідання. Через це його перенесли. Судове засідання у цій справі буде продовжено 18 січня.

- 30 осіб відвідали Запорізький міський ботанічний сад, скориставшись програмою «Є-підтримка». Це стало можливим із 7 січня, розповіла Суспільному головна бухгалтерка закладу Катерина БурЯкіна. Каже: зараз, зокрема, йдуть подивитися, як квітне «грошове дерево».

Інші випуски
Більше відео