Підсумковий випуск новин | 14.01.2022

14 січ. 20:40


В цьому випуску:

- Повідомлення про замінування 15-ти шкіл у Бердяньску - хибні, вибухонебезпечних предметів під час перевірок фахівці не виявили. Про це розповіла Суспільному речниця Нацполіції в області Олена Лебединська. Листи про замінування у навчальних закладах отримали зранку на електронні адреси. Зокрема, у загальноосвітній школі № 20, розповіла телефоном її директорка Валентина Кідалова.

- Пункти обігріву діють у 4 міських лікарнях Запоріжжя. Там люди можуть також випити чаю та поїсти. Працює у місті й відділення нічного перебування Центру реінтеграції бездомних осіб. Побували у цих закладах та поспілкувалися з їхніми відвідувачами 13 січня журналісти Суспільного.

- Утилізувати новорічні ялинки у Запоріжжі розпочнуть після 24 січня.

-Енергозберігаючі технології запровадили у дошкільному закладі “Грайлик”, що у Шевченківському районі Запоріжжя.- Заняття для дітей із діагнозом “аутизм” в студії соціалізації благодійного фонду “Карітас Запоріжжя” проводять як батьки,  так і фахівці, розповіла Суспільному голова громадської організації “Аутизм. Свідоме батьківство” Наталія Острогляд. Каже, що  набуті навички батьки часто передають фахівцям, бо тих не вистачає.

- Гандболісти збірної України програли стартовий поєдинок чемпіонату Європи команді Сербії — 23:31.

Інші випуски
Більше відео