Підсумковий випуск новин | 07.02.2022

7 лют. 12:07


В цьому випуску:

-Підприємці Запорізької області сьогодні долучилися до всеукраїнських мітингів проти обов’язкового впровадження касових апаратів та підвищення тарифів на електроенергію для малого бізнесу.

- Запорізькі підприємці, котрі сьогодні мітингували перед будівлею обласної державної адміністрації, передали резолюцію до обласної та міської влади з вимогами вжити заходи щодо припинення тиску на місцевих представників бізнесу. Зокрема йдеться про грудневе підвищення тарифів за електропостачання майже у два з половиною рази. Про це Суспільному повідомила представниця ініціативної групи підприємців запорізького комунального підприємства “Запоріжринок” Ніна Бубнова.

- Чотирьохрічна запоріжанка Анастасія Горбацевич встановила новий національний рекорд України в номінації «Молодша повітряна гімнастка” -  у п`ятницю 4 лютого.  Цирковий трюк "вис на шиї” дівчина виконувала без страховки. Як тренується маленька гімнастка та до яких майбутніх рекордів готується - дізнавалася журналістка Суспільного, Олена Лисенко.

Інші випуски
Більше відео