Підсумковий випуск новин | 14.02.2022

14 лют. 12:52


В цьому випуску:

- Аеропорт “Запоріжжя” працює.   Про це сьогодні заявив  виконувач обов’язків заступника директора Запорізького міжнародного аеропорту “Запоріжжя” з авіаційної безпеки Валентин Турок. Сьогодні він спростував поширену в соціальних мережах інформацію про те, що повітряний простір над Запоріжжям начебто закритий. За його словами, аеропорт працює в плановому режимі.

- Близько пів сотні  автівок зібралися на  всеукраїнський автопробіг «SAVE ФОП» під обласною державною адміністрацією. 

- Достроково відкликати міського голову Приморська та трьох депутатів міськради намагалась група виборців Приморської громади. Причина  — незгода з рішеннями влади щодо розподілу земельних ділянок. Процедуру відкликання планували розпочати на загальних зборах у суботу 12-го лютого.

- На планових навчаннях кулеметників військових частин 3033 та 3029 Національної гвардії України 11 лютого військовослужбовці показали високі результати, повідомив Суспільному старший офіцер відділення з бойової та спеціальної підготовки підрозділу НГУ 3029, капітан Владислав Козирев. Стрільби проводилися в два етапи — денні та нічні. Як це було, бачили журналісти Суспільного Запоріжжя.

- «Кохання поза часом» - у Олександівському відділі РАЦСу Запоріжжя,  сьогодні, у День Святого Валентина побралися  11 пар. За словами начальниці відділу Вікторії Кузьміної, цьогоріч РАЦС працює до 20 години:  з нагоди свята надають додаткову послугу -  окрім реєстрації  - одночасно приймають й заяви на шлюб. - Подружжя Смірнових вирішило дізнатися про стать своєї  майбутньої дитини.  Захід спеціально запланували на День святого Валентина та задіяли надзвичайників.

Інші випуски
Більше відео