Підсумковий випуск новин | 22.02.2022

22 лют. 13:24


У цьому випуску:

- Допитали потерпілих — батьків померлої дівчинки Аліну й Едуарда Гаків, - сьогодні під час засідання Шевченківського районного суду у справі Ірини Суханової, яку обвинувачують в умисному вбивстві дитини.

- Запорізькій області планують переглянути бюджети всіх рівнів. Спільна нарада  щодо суспільно-політичної ситуації в області відбулася за участю керівників місцевих органів самоврядування, силових відомств та політичних партій у закритому форматі.

-  Запорізькій області формуватимуть стратегічний запас крові.Від завтра стартує Марафон донорства: пункти забору крові  працюватимуть протягом тижня на базі обласної клінічної лікарні та в Центрі служби крові.

- Перетворити пам’ятки історії та архітектури на “малі туристичні магніти” намагаються молоді краєзнавці Приморська. З 2019-го року розробляють проєкти для благоустрою рідного міста - облаштовують прибудинкові території, озеленюють вулиці і парки, створюють арт-об’єкти. 

-  міський проєкт «Нова Я» стартував у Запоріжжі. 20 запоріжанок братимуть участь у 5 етапах конкурсу. На першому – кулінарному майстер класі побували і журналісти Суспільного.

- 130 пар одружилися сьогодні, у дзеркальну дату в Запорізькій області.  Зокрема, в Олександрівському відділі державної реєстрації актів цивільного стану, що на площі Пушкіна уклали шлюб 37 пар, це втричі більше ніж цьогоріч в День Закоханих, 14 лютого, каже начальниця відділу Вікторія Кузьміна.

Інші випуски
Більше відео