Компенсації за зруйноване житло, вшанування пам’яті жертв Голокосту | Новини | 27.01.2023

26 січ. 23:18


Мешканці Запоріжжя, чиє житло  зруйноване чи пошкоджене внаслідок ворожих обстрілів отримають грошові компенсації; “Наше село для окупантів, як кістка в горлі” –  як живуть у Новоданилівці, що перед лінією фронту, розповів староста села; пам’ять жертв Голокосту вшанували молитвами у запорізькій Синагозі; росіяни невеликими групами намагаються атакувати сили оборони України на Запорізькому напрямку.

Останні новини Запорізької області – в дайджесті Суспільного.

Детальніше про новини у випуску:

0:48 – 2:50 Програму надання фінансової допомоги жителям Запоріжжя, житло яких було зруйноване, або пошкоджене внаслідок ракетних обстрілів країною-агресором, затвердили депутати міської ради на позачерговій сесії.

2:50 – 5:59 Пам’ять жертв Голокосту вшанували молитвами у запорізькій Синагозі.

5:59 – 8:44 Цілодобові обстріли, зруйновані будинки, а за два кілометри – лінія фронту. Село Новоданилівка Пологівського району, що поблизу Оріхова, наче “кістка в горлі” для окупантів.

8:44 – 11:14 Вони їздять за 25 км, аби купити продукти, готують їжу на багатті, а сплять у підвалах та укриттях  - так нині живуть мешканці міста Гуляйполя, що у Пологівському районі.

11:14 – 11:36 Росіяни невеликими групами намагаються атакувати сили оборони України на Запорізькому напрямку, аби покращити своє тактичне положення.

11:36 – 14:54 Запорізький Апеляційний суд залишив у силі рішення суду у справі няні загиблої дівчинки - “винна, адже залишила дитину у небезпечній ситуації”. 

Інші випуски
Більше відео