Гуманітарна допомога дитячому будинку «Сонечко»

15:55, 19 лют. 2019
 
Гуманітарна допомога дитячому будинку «Сонечко»

     Дитячому будинку «Сонечко» сьогодні передали гуманітарну допомогу. Українське та Німецьке товариства «Червоного Хреста», спільно з рятувальниками, привезли дітям різноманітні речі, зокрема, засоби гігієни. За підрахунками головного лікаря дому дитини «Сонечко» Олени Лебедевої, щомісяця в закладі витрачається до п‘ятнадцяти тисяч одиниць засобів гігієни.

   "Ми надаємо медико-соціальну допомогу дітям-сиротам, дітям тяжко хворим, з невиліковними хворобами, яким, безумовно, необхідні памперси. У нас добова необхідність, включаючи дітей із інвалідністю і дітей до двох-трьох років, приблизно 500 памперсів" - розповіла головний лікар Запорізького обласного спеціалізованого будинку дитини "Сонечко" Олена Лебедева.

 

     "На сьогодні в нас дуже приємна місія, ми розвантажуємо гуманітарний груз, який надали партнери з Німеччини. Я сподіваюся, що дітям це знадобиться і все воно буде до діла. Тому нехай щастить діткам, хай живуть здоровими і щасливими" - зазначила речниця ГУ ДСНС України в Запорізькій області Юлія Баришева.