У Запоріжжі розпочався Чемпіонат області з важкої атлетики

15:57, 22 лют. 2019
 
У Запоріжжі розпочався Чемпіонат області з важкої атлетики

    Чемпіонат області з важкої атлетики стартував сьогодні у спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву імені Леоніда Жаботинського. У дводенних змаганнях беруть участь понад ста спортсменів двох вікових категорії – юнаки та молодь. Журналісти Суспільного побували на початку змагань, коли визначалися переможці та призери серед дівчат.   

   Окрім дніпрорудненських важкоатлетів, своїх вихованців на нинішній чемпіонат виставили всі регіональні школи цього виду спорту. З провідних місцевих атлеток цього віку у списку учасниць відсутня тільки Анастасія Маневська, яка застудилась і відновлює сили для участі у майбутньому розіграші Кубку країни серед дорослих.

   Під час чемпіонату повернулася до змагань багаторічна лідерка запорізької важкої атлетики, представниця збірної України – Ганна Панова. Спортсменка впоралась із завданням. Її результат – 65 кілограмів ривок, 80 – поштовх. Також чемпіонками у своїх вагових і вікових категоріях стали Валерія Орлова (45 кілограмів), Анастасія Матвієнко та Анжеліка Жукова, які виступали у вазі 55 кілограмів. У вечірній програмі змагань нагороди обласного турніру розіграють юнаки.