Шкільний музей у Відрадному поповнився новими експонатами. Їх зібрали учні.

16:19, 15 бер. 2019
 
Шкільний музей у Відрадному поповнився новими експонатами. Їх зібрали учні.

Учні Відраднівської загальноосвітньої школи, що в Запорізькому районі, власними силами оновили експозицію шкільного краєзнавчого музею. У рамках волонтерського руху провели пошукову краєзнавчу роботу - зібрали в односельців колекцію старовинних речей для поповнення експозиції. Розробили й нову програму відвідин музею – до неї включили розповіді про своїх пращурів-розбудовників Запорізького краю.

"Я відповідаю за саму першу сторінку нашого музею – «Погляд із сивої давнини». Найперший, хто оселився і почав засвоювати запорізьку землю, як відомо, були козаки. Козаки мають відношення до нашої території, бо Відрадне знаходиться у нижній течії Дніпра." - розповідає учениця 5-го класу відраднівської загальноосвітньої школи Тетяна Пацула. 

"А я в нашому музеї відповідаю за розділ «Вони захищали Батьківщину». Зараз я хочу розповісти вам про свого прадіда Пушкіна Григорія Івановича. Пушкін Григорій Іванович брав участь у війні. Він воював, а після війни відбудовував Дніпрогес." - говорить учень 5-го класу відраднівської загальноосвітньої школи, Денис.