Проголосувати за одного з кандидатів у Президенти, не виходячи з дому, можуть люди, які неспроможні, або тимчасово неспроможні пересуватися.

17:58, 21 кві. 2019
 
Проголосувати за одного з кандидатів у Президенти, не виходячи з дому, можуть люди, які  неспроможні, або тимчасово неспроможні пересуватися.

     Проголосувати за одного з кандидатів у Президенти, не виходячи з дому, можуть люди, які  неспроможні, або тимчасово неспроможні пересуватися. Для цього напередодні потрібно надати до виборчої комісії  заяву та довідку з медичної установи. На окружній виборчій дільниці № 77, що у Шевченківському районі Запоріжжя, таким правом скористалось 12 виборців. Зокрема, Віктор Карпов.

     Запоріжець Віктор Карпов на інвалідному візку близько 14 років. В автокатастрофі втратив обидві ноги. Його дружина Ірина Петровська травму хребта отримала після падіння з коня. Разом подружжя бере активну участь у волонтерській діяльності Запоріжжя та опікується проблемою доступності інфраструктури для людей із інвалідністю.

      "Я ще жодних виборів не пропустив. Після аварії ,не пам’ятаю в якому році, чекав що і до мене прийде комісія, але не прийшли. Поїхав сам на виборчу дільницю. Тоді мороз був. Приїхав ,а там гуртожиток старий і сходи нескінченні. Мене люди підняли звісно, я проголосував. Після того випадку вирішив – голосуватиму тільки вдома" - розповів Запоріжець Віктор Карпов. 

       Сьогодні Віктор Карпов проголосував за обраного кандидата у Президенти України у себе вдома. Як і ще одинадцять зареєстрованих для домашнього голосування осіб на цій дільниці. Делегація з виборчої комісії вирушила до них із урною для голосування об 11:00.