П’ятий щорічний меморіал пам’яті Віктора Степаненка

14:14, 22 кві. 2019
 
П’ятий щорічний меморіал пам’яті Віктора Степаненка

     П’ятий щорічний меморіал пам’яті Віктора Степаненка з козацької боротьби «На поясах» триває у спортивному комплексі Запорізького Національного університету.  Учасники -  197 борців із усієї області, у семи вікових категоріях. 

    Гліб Дружко чотири роки опановує  боротьбу на поясах. На цьому турнірі його підтримували батьки та друзі. Хлопець посів перше місце у своїй віковій та ваговій категорії. Каже, що перемагати – це найприємніше, завдяки тренуванням:

    "13 У дитинстві дуже хотілося чимось займатися та батько мене відвів на спортивну секцію. Дуже подобається. Це так збодрює. 0:26 скр 0:37 Треба  точність та намагатися його повалити" - розповів Гліб Дружко. 

      Боролися на поясах і дівчата. Для Олександри Нєстерової – це восьмі змагання.  Рік тому вона прийшла на турнір підтримати брата, вподобала цей вид боротьби і почала тренуватися. Каже, що планує пов’язати з цим життя. Отримала перемогу в своїй категорії.

   "22 Мені більше подобається боротьба, ніж рукопаш, бо тут йде не рахунок від суддів, тут сподіваєшся сам на себе. Кожне тренування в мене займає півтори – дві години кожного дня. Загалом шість днів на тиждень" - розповіла учасниця турніру Олександра Нестерова.