Поліцейські вимірюють швидкість руху автотранспорту на вулиці Сікорського

13:56, 23 кві. 2019
 
Поліцейські вимірюють швидкість руху автотранспорту на вулиці Сікорського

    На вулиці Сікорського, що у Шевченківському районі Запоріжжя, патрульні поліцейські понад тиждень вимірюють швидкість руху автотранспорту. Скільки разів правоохоронці працювали на автомагістралі, і як це вплинуло на безпеку місцевих мешканців,  дізнавалась кореспондентка суспільного Олександра Давиденко.

   Перший знак встановили недалеко від того місця, де 8-го квітня сталася дорожньо-транспортна пригода. Тоді внаслідок зіткнення на місці загинув семирічний хлопчик. Тут до сих пір лежать уламки автомобіля.

    Інший знак встановили на протилежному боці недалеко від магазину та зупинки маршрутного транспорту,  де люди постійно переходять дорогу. Також на  вулиці Сікорського є кілька світлофорів, проте кнопки на них спрацьовують через раз, а водії не завжди реагують на зелене світло для пішоходів.

   Нагадаємо, понад пів сотні запоріжців мітингували 13-го квітня на вулиці Сікорського. Вони перекрили рух автотранспорту і вимагали, аби в дорогу вмонтували лежачих поліцейських. Тоді до них приїхав голова адміністрації Шевченківської району Федір Маєр і запросив кількох представників від пікетувальників на своє робоче місце для ознайомлення з документацією.Окремого графіка роботи на вулиці Сікорського патрульні не мають. 

        «Поліцейських бачила. Але ось переходила дорогу з дитиною по «зебрі», а машини не зупинялися. Поліцейські стояли спиною до нас. Знаки є. Але один чомусь зняли. Який висів за кіоском. Нічого не змінилося. Як ганяли. Так і ганяють дорогою. Поліцейські просто стоять і ведуть бесіди» - розповіла власниця будинку на вулиці Сікорського Людмила Лукаш