Людей, одягнених у форму української поліції, які могли бути причетні до зникнення номерних знаків із машини запоріжанки Олени (ім’я змінене), сьогодні зранку відзняв на камеру відеоспостереження її сусід Олександр

13:09, 19 чер. 2019
 
Людей, одягнених у форму української поліції, які могли бути причетні до зникнення номерних знаків із машини запоріжанки Олени (ім’я змінене), сьогодні зранку відзняв на камеру відеоспостереження її сусід Олександр

Людей, одягнених у форму української поліції, які могли бути причетні до зникнення номерних знаків із машини запоріжанки Олени (ім’я змінене), сьогодні зранку відзняв на камеру відеоспостереження її сусід Олександр. Місце події - подвір’ї будинку, що на вулиці Незалежної України, 58.

Події розгорталися минулої ночі на цьому подвір’ї , біля будинку № 58, що на вулиці Незалежної України. За словами дівчини, яка побоялася спілкуватися на камеру, з її машини зникли номерні знаки. Зранку разом із сусідом переглянули запис із камери відео спостереження, постійно встановленої на його балконі.

- "О пів 5-ої ранку, чітко видно, що під’їхала патрульна машина до парковки, зупинилася, і з патрульної машини вийшов правоохоронець, підійшов до машини, з якої було зняті номерні знаки, поклав листочок. На листочку на цьому. Там було написано номер телефона і "Звертайтеся. Віддам" - розповідає сусід власниці авто, власник камери відеонагляду Олександр Олійник.

- "На відео ми бачимо, як інспектор патрульної поліції підійшов до транспортного засобу, подивився на відсутність автомобільних номерів, нахилився до лобового скла і там побачив записку з номером телефону. За ніч у центральній частині міста було вчинено певна кількість крадіжок, їх було більше 10-ти, автомобільних номерів із класу люкс. Це були, переважно, БМВ, Форд, Кіа, Фольксваген, а також була Хонда, у тому числі цієї власниці автомобіля. На всіх авто була однакова записка: «Зателефонуй за цим номером, я поверну», і всі автомобілі, які зафіксували вранці і вночі, вони відфотографували і скинули до загальної бази" - повідомляє інспекторка другого батальону Управління патрульної поліції у Запорізькій області Юлія Пічуріна.

 За словами Юлії Пічуріної, за викликом громадянки виїздила слідчо-оперативна група Нацполіції в Запорізькій області. Речниця цього відомства, Катерина Людвік обставини справи пообіцяла прокоментувати завтра.

 

 Підпишіться на нас у Telegram - t.me/suspilnezp
Ми в Instagram - www.instagram.com/suspilne_zp
Вподобайте нашу сторінку на Fаcebook - UA: Запоріжжя