В Запоріжжі виступив Святослав Вакарчук з політичною агітацією своєї партії

18:43, 11 лип. 2019
 
В Запоріжжі виступив Святослав Вакарчук з політичною агітацією своєї партії

Лекції, зустріч із запоріжцями та музичний концерт відбулися вчора, 10 липня, у Запоріжжі в рамках політичної агітації від команди на чолі з керівником партії «Голос» Святославом Вакарчуком.

Лекції про освіту, розвиток бізнесу, екологію, національну безпеку, права вимушених переселенців, бійців АТО тощо відбувалися вчора вдень в запорізькому коворкінгу «Едісон спейс».

Після лекторію о 17.00 розпочалася політична агітація партії «Голос» на площі Маяковського. Члени команди роздавали запоріжцям друковані матеріали. Діяв вільний мікрофон, де кожен охочий мав змогу поставити питання лідеру партії. Після завершення агітації Святослав Вакарчук представив свою команду та запросив присутніх на музичний концерт на каскад фонтанів Райдуга. Запевнив, що там агітації не буде.

Під час політичної агітації партії «Голос», роздавали й друковані матеріали від партії «Сила людей», а також від кандидата в народні депутати України, керівника партії  «Демократична сокира» Олександра Лебідя. Окрім цього на захід завітали представники політичної «партії Шарія», керівником якої є кандидат в нардепи Анатолій Шарій. Вони тримали в руках червоні кульки та вступали в суперечки з іншими. Зокрема на заході було й чотири хлопця з чорними кульками, які були проти партії Шарія. Представники цієї партії не дочекалися закінчення агітаційної кампанії, а  їхні кульки полопали члени команди партії «Голос».

Завершилася політична агітація від партії «Голос» музичним концертом групи «Океан Ельзи» на каскаді фонтанів Райдуга. Попередньо під час агітації на площі Маяковського Святослав Вакарчук запевнив, що буде лише концерт, та перед початком упродовж години тривала політична агітація  команди «Голос». Ближче до сцени був майданчик, обгороджений металевим парканом, й по периметру стояли працівники, які перевіряли сумки охочих потрапити за паркан.

На захід завітали представники партії «Шарія» з червоними кульками. Коли вони намагалися підійти до сцени, то їх не пропустили. Журналістам Суспільного охоронці концерту причину не назвали, а член команди Голосу посилався на адміністрацію, про місце знаходження та членів якої не знав.

За словами Таїсії Мельниченко упродовж дня під час агітаційних заходів порушень виборчого законодавства зафіксованих не  було.