Агітаційний захід політичної партії «Опозиційна платформа – за життя» відбувся на вулиці Незалежної України у Запоріжжі 18 липня

12:14, 19 лип. 2019
 
Агітаційний захід політичної партії «Опозиційна платформа – за життя» відбувся на вулиці Незалежної України у Запоріжжі 18 липня

До участі у ньому кандидат у народні депутати Сергій Кальцев запросив музичний гурт «Пламя».

Запрошення російською мовою на безкоштовний концерт гурту «Пламя» почали з’являтися на вулиці Незалежної України, 31 за день до заходу. Окрім виступу музикантів, на жителів цього та сусідніх будинків чекала розважальна програма – для дітей працювали аніматори, гостей пригощали безкоштовним квасом, роздавали повітряні кульки, а зі сцени лунали пісні російського вокально-інструментального гурту «Пламя».

- "Ми почули з будинку, грала музика, а потім нам сказали, що тут гурт «Пламя». Вирішили прийти та послухати. Реагуємо на агітацію не дуже, ви ж самі розумієте, що все у нас купується та продається. Якщо є гроші, мабуть, тому і можуть проводити таку агітацію, але у нас своя думка за кого голосувати, а прийти та послухати приємно" - говорить запоріжанка Анжеліка Лісніченко.

Агітаційний захід, під назвою «Потяг миру», відвідав і власне кандидат у народні депутати Сергій Кальцев.

- "Ви можете розцінювати це, як агітацію, як подарунок місту, як хочете, якщо люди відпочивають і отримують задоволення, то Слава Богу! Україна 5 років перебуває у стані війни, немає сенсу продовжувати війну, котра вбила десятки тисяч людей, з обох сторін. Сотні тисяч поранених. Подивіться, ця війна в Україні, це реальна громадянська війна в країні, котра нікому не потрібна" -  каже кандидат у народні депутати від 75-го виборчого округу Сергій Кальцев.

Нагадаємо, Сергій Кальцев двічі обирався до Верховної Ради України. Був народним депутатом V та VII скликань. Працював у Парламентському комітеті з питань бюджету та був першим заступником голови комітету Верховної Ради з питань економічної політики. У жовтні 2010 року став депутатом Запорізької обласної ради, де очолював постійну депутатську комісію з питань бюджету. Наразі балотується від 75-виборчого округу за партійними списками «Опозиційної платформи – за життя».