Міжнародні змагання з триатлону «Кубок Хортиці» відбулись на Набережній магістралі Запоріжжя

17:26, 17 сер. 2019
 
Міжнародні змагання з триатлону «Кубок Хортиці» відбулись на Набережній магістралі Запоріжжя

Вид спорту включає в себе плавання, їзду на велосипеді та біг. До перегонів долучились 82 учасники з багатьох областей країни. Серед них – професійні спортсмени та аматори.

Дніпрянин Святослав Цветков під час змагань побив власний рекорд. Коли виступав в Запоріжжі в травні – продемонстрував результат година десять хвилин, нині подолав дистанцію за годину та п‘ять хвилин.

- "Дніпрянин Святослав Цветков під час змагань побив власний рекорд. Коли виступав в Запоріжжі в травні – продемонстрував результат година десять хвилин, нині подолав дистанцію за годину та п‘ять хвилин" - говорить учасник команди з тріатлону «Sota team» (м. Дніпро) Святослав Цветков.

Під час «Кубку Хортиці» учасники мали проплисти 750 метрів, проїхати на велосипеді 20 кілометрів та пробігти п‘ять кілометрів. Всього до перегонів долучились 34 спортсмени-триатлоністи практично з усієї України. 

- "Те, що стосується професіоналів: порадували наші земляки. запоріжці, вихованці запорізької школи ШВСМ. Друге-третє місце було за представниками Запоріжжя. Переможцем став Юліан Дем‘янов – це запорізький спортсмен, який представляє Донецьку область, вже рік. Другим був Сергій Костенко і третім став юніор Валентин Мар‘євський. Тобто, хлопці порадували своїми швидкісними якостями, виступи дуже достойні і приємно, коли на п’єдестал виходять запорізькі спортсмени" - зазначає голова запорізької федерації триатлону Кирило Кривонос.

Завтра відбудуться змагання з тріатлону дитячої ліги. На час перегонів на Набережній магістралі, як і сьогодні, з сьомої ранку до другої години дня буде перекритий рух.