Політв’язня Кремля Євгена Панова зустріли сьогодні в Запоріжжі на Майдані Героїв

17:09, 21 вер. 2019
 
Політв’язня Кремля Євгена Панова зустріли сьогодні в Запоріжжі на Майдані Героїв

   Політв’язня Кремля Євгена Панова зустріли сьогодні в Запоріжжі на Майдані Героїв. Побратими, запоріжці та рідні привітали чоловіка з поверненням на рідну землю. Нагадаємо, єнергодарівця Євгена Панова затримали на початку серпня 2016 року під час так званого «Кримського інциденту» в місті Армянськ. Чоловік служив у складі 37-го батальйону. Був в зоні АТО.

   "Це знакова подія в житті навіть держави. Не тільки нашого регіону. Чекаємо інших бранців, на рідній землі, бо їх чекають родини, їх чекають друзі, їх чекають побратими. Зазвичай, після 2-3х, або місяця ейфорії та уваги, потім наступить таке, що за Євгенія будуть пам’ятати тільки його рідні. То тут важливо, звертаюсь до всіх хлопців, побратимів - не забувати!. Час на реабілітацію триває дуже довго. Там може рік, а ще й більше. Доки людина адаптується після тих умов, в яких вона знаходилася ці роки" - розповів військовий комісар Запорізького обласного військового комісаріату Владислав Хобот. 

      "Сьогодні дуже раді вітати на запорізькій землі Євгена Панова, очікували на нього з того часу, як він приїхав з полону до Києва, дуже раді, що сьогодні він себе почуває добре. Голова обласної адміністрації дав доручення зустрітися сьогодні, передати не тільки вітання, а й те, якщо є якісь проблеми, якісь запитання, то в будь-яку хвилину, коли йому буде зручно – щоб він звертався і будемо вирішувати ті питання, які у нього виникають. Більше того, ми запросили Євгена до обласної адміністрації, з проханням, як тільки він зможе – після того як він трошечки там вже побуде в своїй родині, щоб він дав прес конференцію для журналістів, щоб він поспілкувався з усіма хто є охочим з ним поспілкуватися, розповів нам про все" - розповіла Керівник апарату обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко.