В Запоріжжі до Дня міста відбувся "Матч зірок"

16:38, 15 жов. 2019
 
В Запоріжжі до Дня міста відбувся

Перемогою запорізької команди «Металург» завершився на «Славутич-арені» товариський «Матч зірок», влаштований із нагоди Дня міста 13 жовтня. Зустрілися два збірних футбольних клуби «Маестро», у складі представників українського шоу-бізнесу та «Металург» - запорізькі ветерани-любителі. Рахунок 1:0 на користь господарів.

За ініціативи благодійного фонду «Імпульс UA» на зустріч із українськими зірками запросили дітей із інтернатів та дитячих будинків Запоріжжя.

"Ці діти вже зовсім скоро – 1 грудня -  вийдуть на головну концертну площадку нашого міста – КЗ ім. Глінки, де виступлять у рамках фестивалю «Гармонія сердець», і ми подумали, що буде дуже корисним прийти на прес-конференцію і спитати у досвідчених колег, як не боятися виходити на сцену, як поводити себе, якщо щось не так трапилось на сцені. І так далі."

МИКОЛА КОЛОДЯЖНИЙ, ДИРЕКТОР

БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ІМПУЛЬС UA»

Команда представників шоу-бізнесу, за словами актора Андрія Джеджули, у гарній спортивній формі, ретельно готувалася до матчу та приїхала перемагати.

"Для мене футбол – це гарний відпочинок, це колектив однодумців, де кожний – зі своїм характером, своєю вдачею. У нашій команді – 99 номерів. Навіть Президент України – у списках ФК «Маестро». Приїжджаємо в різні міста у різному складі – в залежності від зайнятості."

АНДРІЙ ДЖЕДЖУЛА,

ТЕЛЕ- І РАДІОВЕДУЧИЙ, АКТОР

Спортивний коментатор представив глядачам обидві команди, розповів про їхній склад, потім пролунав гімн України, і матч розпочався. Капітан команди «Маестро» – фронтмен гурту «Танок на Майдані Конго» Фоззі, лідер запорізької команди – заступник міського голови Анатолій Пустоваров. У першому таймі більш активними були господарі поля, створили кілька небезпечних моментів біля воріт противника, однак тайм завершився з рахунком 0:0. У другому гості додали швидкості, але єдиний гол наприкінці тайму забив форвард запорізької команди Анатолій Пустоваров.

"Від Запоріжжя, від гри, від стадіону вражень дуже багато. По-перше, я хочу подякувати команді, яка нас зустрічала, ветеранам. По- друге, всій адміністративній групі за таке привітання, за такий стадіон - дуже круто нас зустріли.  Дуже гарна гра. Ребята такі – движенья мінімум, але все – під стратегію, під тактику. Видно, що у всіх людей в житті був футбол. Тому висловлюю подяку, людям, які прийшли подивитися на нас, поаплодувати нам і подивитися гарний футбол. Сьогодні така запекла боротьба була в принципі. Хоч і тяжко було, бо ми цілу ніч за рульом їхали, мало сна було, тому спорт і без сна – це дуже тяжко."

ОЛЕКСАНДР ПАВЛІК

СПІВАК

"Саме головне, подивіться, глядачі дуже задоволені, що їх команда виграла. Запоріжжя, вас із днем народження, процвітання вам, успіхів, всього найкращого, а ми підемо далі готуватися дарувати вам гарні емоції на концерті."

ІГОР ВОЄВУЦЬКИЙ

ЕКС-СОЛІСТ ГУРТУ «АВІАТОР»

"Сьогодні за нас грали люди за 60, за 55, за 50. А за 40 – так взагалі пів команди. І представники судової влади, і воєнні, і із поліції, із ДСНС, із промисловців, і представники влади. Тобто це – командна робота. Ми сьогодні перемогли 1:0, але минулого року ми програли, тому по матчах 1:1. Чекаємо наступного матчу, він стане важливим, тому що, дійсно, ми зрозуміємо, хто пішов уперед. І всіх закликаю до спорту, до бігу, до басейну, до футболу, тобто спорт переможе."

АНАТОЛІЙ ПУСТОВАРОВ, КАПІТАН КОМАНДИ «МЕТАЛУРГ»,

ЗАСТУПНИК ЗАПОРІЗЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Після матчу – спільне фото обох команд на згадку про зустріч. Нагадаємо: футбольний клуб «Маестро» вдруге зустрівся з запоріжцями. Перша гра для гостей нашого міста була більш вдалою –  торік вони виграли у господарів з рахунком 6:2.