Здійснили напад на керівницю громадської організації «Запорізький ромський центр «Лачо Дром» Анжеліку Бєлову (ОНОВЛЕНО)

18:17, 24 жов. 2019
 
Здійснили напад на керівницю громадської організації «Запорізький ромський центр «Лачо Дром» Анжеліку Бєлову (ОНОВЛЕНО)

UPD2: У Запоріжжі поліцейські затримали зловмисника, який із ножем напав на жінку. Нападника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.  В результаті проведених оперативно-розшукових та слідчих заходів, близько 22:30 раніше судимого зловмисника, 1979 року народження, затримано. За місцем його мешкання проведено обшук та вилучено речові докази.Наразі потерпіла прооперована та перебуває в лікарні.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPD: У вчиненні тяжкого злочину обґрунтовано підозрюється чоловік, на вигляд 30-40 років, зростом близько 170-175см, слов’янської зовнішності, середньої тілобудови, волосся темно-русяве, на лобі має залисини, очі випуклі, був одягнений у чорний одяг - повідомили в ГУНП в Запорізькій області.

    Якщо ви володієте інформацією щодо місцезнаходження вказаної особи просимо повідомити за телефонами: 769-87-99,097 920 88 02, «102» або в інший зручний для вас спосіб.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

  У Комунарському районі Запоріжжя сьогодні опівдні здійснили напад на керівницю громадської організації «Запорізький ромський центр «Лачо Дром» Анжеліку Бєлову. Невідомий після тривалого переслідування напав на жінку у пі’їзді й наніс кілька ударів ножем в грудну клітину. Потерпілу госпіталізовано до лікарні. Наразі проводяться оперативно-слідчі дії щодо встановлення особи та місця знаходження зловмисника. Представники національно-культурних товариств Запорізької області звернулись до правоохоронних органів з вимогою знайти та покарати злочинця.

     "Ми були у лікарні, спілкувалися з лікарями, вони кажуть, що вона перенесла важку операцію, зараз у реанімації, загроз її життю немає. Ми збираємо консіліум, аби засудити подібні дії, і хочемо звернутися до міської влади та правоохоронців, аби якомога швидше розслідувати цей злочин та зробити все, аби подібні дії не повтрювалися. Якщо це  відбулося на національному грунті, то це катастрофа не лише для Запоріжжя, а й для всієї країни, тому що ми завжди говорили, що пишаємося, що ми різні, але всі працюємо на благо держави. Анжеліка - це взірець для всіх україніців, робить все, аби наближати ромську громаду до української, аби ми були разом. И допустити подібні дії більше не можна" - розповів голова Запорізької обласної асоціації національно-культурних товариств Науфаль Хамдані.