Пікет під ОДА

13:28, 20 лис. 2019
 
Пікет під ОДА

Житель села Нове Запоріжжя Георгій Бондаренко вийшов сьогодні під стіни облдержадміністрації з унітазом в руках. Каже, таким чином протестує проти запорізьких можновладців, котрі залишаються байдужими до його сімейної проблеми. 7 років тому чоловік  купив у селі будинок зі зруйнованою дренажною системою і з того часу намагається домогтись від місцевої влади її ремонту. А також довести незаконність передачі цієї системи у його приватну власність.   

- "У 2012 році я купив будинок у селі Нове Запоріжжя. Під час процедури купівлі-продажу був прихїований той факт, що дренажна система на краю моєї ділянки зруйнована. Про це ні в документах БТІ, ні в земельному кадастрі нічого не зазначалося. Почались дощі і підтоплення. Вода текла крізь мою ділянку й заходила в дім. Зараз мій будинок руйнується, а у мене в сім’ї – двоє дітей, один – інвалід. Федчук побив мене на очах моєї вагітної дружини, і зараз у мене хвора дитина" - говорить житель села Нове Запоріжжя Георгій Бондаренко.

- "Переїхали до села, і життя стало жахливим. Подивіться на мою дитину. Влаштувати її ми нікуди не можемо. У дитсадочок її не беруть - тільки на дві години - тому що він не може адаптуватися. А стосовно сільради – домогтися нічого неможливо, тільки приниження та образи у відповідь – від безпосередньо Федчука та всіх інших" - каже дружина Георгія Бондаренка Олена Бондаренко.

Сьогодні опівдні в Апеляційному суді Запоріжжя розпочалось судове засідання, де розглядається позов Георгія Бондаренка проти голови Долинської сільради Богдана Федчука. Про його результати повідомимо у наступних випусках новин.