Знизити вартість проїзду на 1 гривню запропонував міський голова Запоріжжя

18:24, 15 січ. 2019
 
Знизити вартість проїзду на 1 гривню запропонував міський голова Запоріжжя

  Знизити тариф на 1 гривню запропонував сьогодні міський голова представникам приватних компаній-перевізників, котрі обслуговують  маршрути міста. Аргументував таку пропозицію  зниженням ціни на паливо із 32-ох гривень у середньому до 26-ти. Муніципального транспорту – тролейбусів, трамваїв та автобусів - зниження ціни на проїзд на торкнеться, оплата залишиться на рівні 4х та 5-ти гривень відповідно. 

    «Знизити в середньому на 1 гривню вартість проїзду. Буде, як в минулому році, різке підвищення цін на паливо, будемо повертатися і      знову переглядати. Ніхто на місці не сидітиме і не чекатиме. І палки в колеса й у ваш бізнес ніхто не збирається вставляти. Навіщо було   б   вкладати величезні гроші з бюджетув муніципальний транспорт, якби перевізники виконували свої фукції? Будь ласка. Працюйте. Возіть.» - наголосив міський голова Володимир Буряк.

    Муніципальний транспортне може повністю замінити приватних перевізників. Рішення про зниження тарифу на проїзд мають спочатку підписати у виконавчому комітеті міської ради, потім закріпити у договорах з перевізниками. Після того його підпише міський голова. І якщо не буде ніяких затримок, його мають затвердити й опублікувати через два-три тижні.