У Запоріжжі пошкодили медичний транспорт та перегородили доріжку до жіночої консультації

15:44, 7 лют. 2019
 
У Запоріжжі пошкодили медичний транспорт та перегородили доріжку до жіночої консультації

     Пошкодили медичний транспорт та перегородили доріжку до жіночої консультації пологового будинку № 4 по вулиці професора Толока, 32, що у Дніпровському районі Запоріжжя. Ситуація повторюється. Нагадаємо, у жовтні 2018 року невідомі перекривали доріжку до консультації камінням, шинами та іншими предметами, аби транспорт не міг під’їжджати, а також було відсутнє освітлення. Нині його так і не зробили, проблему з під’їзною доріжкою не вирішили, а погрози та перешкоджання роботі працівникам консультації продовжуються.

     Вагітні, котрі відвідують жіночу консультацію, на камеру ситуацію коментувати відмовилися, але скаржаться, до закладу ходити не зручно, оскільки взимку доріжка слизька, під’їхати ніяк, і дуже темно. Самі ж лікарі думають, що перешкоджають роботі мешканці 34 будинку та ОСББ «Чуйкова 36». Запоріжці, котрі мешкають в цих будинках, зокрема й голова ОСББ Дмитро Чупрін, так само на камеру відмовляються коментувати, але зазначають, що їм не подобається, коли до консультації під’їздить транспорт. Голова ОСББ з сусіднього будинку каже – до неї звернень щодо невдоволення від мешканців не було.

      В Дніпровській районній адміністрації повідомили, що проблемні питання, пов’язані з освітленням та доріжкою до жіночої консультації направили до Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради. Нині журналісти Суспільного направили офіційний запит до департаменту, а також звернулись і до Національної поліції, аби дізнатись, як ведеться розслідування стосовно заяви про пошкоджений автомобіль.