Команда Суспільного Запоріжжя інформуватиме про найважливіше у день виборів

Команда Суспільного Запоріжжя інформуватиме про найважливіше у день виборів

23 жов. 2020

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. У цей день Запорізька філія Суспільного мовника працюватиме майже у повному складі та інформуватиме про найважливіші події у день голосування.

«25 жовтня запорізька філія НСТУ працюватиме майже у повному складі — маємо багато роботи, аби ефективно інформувати аудиторію про перебіг голосування і дії із ознаками порушень. Крім того, ставимо собі за мету підвищувати свідомість громадян та закликати їх віддати свій голос на місцевих виборах, адже вони, незважаючи на локальність, є чи не найважливішими. Саме від нашого вибору залежить освітленість вулиць та рівний асфальт на прибудинкових територіях, тарифи за комунальні послуги та загальний вектор розвитку міста, села чи селища», — говорить продюсерка Запорізької філії Суспільного Наталія Андреєва.

На телеканалі запланували три випуски новин, які вийдуть в ефір о 14.00, 17.00 та о 19.00. Інформувати про події виборчої неділі будуть і журналісти Українського радіо Запоріжжя.

«Зі спеціальними випусками новин чи важливими екстреними повідомленнями можна буде ознайомитися на раідохвилях Українського радіо Запоріжжя. З 12:00 радійники філії включаться в інформаційний марафон, а о 17:20 в радіоефір вийде програма «На часі. Місцеві» із проміжними підсумками дня голосування. Звісно, будемо працювати у рамках чинного законодавства, тому надаватимемо лише факти і не називатимемо прізвищ чи політичних сил», — каже Наталія Андреєва.

    Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ЗАПОРІЖЖЯ. Де переглянути 14 випусків проєкту.

Генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник вважає, що найбільша відповідальність в цей день буде саме на регіональних ньюзрумах.

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», — розповів Федір Скрипник

Оперативні новини можна буде  читати впродовж дня на сайті філії та фейсбук-сторінці Суспільне Запоріжжя.