Спецпроєкт до Олімпійських ігор у Токіо на Суспільному Запоріжжя 

Спецпроєкт до Олімпійських ігор у Токіо на Суспільному Запоріжжя 

14 лип. 2021

 15 липня на Суспільному Запоріжжя старує спеціальний проєкт, присвячений Олімпійським іграм 2020, які 23 липня відкриваються у Токіо. Від завтра і до Офіційного старту Олімпіади на всіх платформах мовника — детальна інформація про тренування та підготовку запорізьких спортсменів до участі в змаганнях, інтерв’ю із спортсменами, тренерами та відповідальними за підготовку та представлення у Токіо запорізьких олімпійців. 

Читайте також: Олімпійські ігри у Токіо-2020: розклад трансляцій на UA: ПЕРШИЙ

Зазначимо, саме в японській столиці на іграх 1964 року запорізький важкоатлет Леонід Жаботинський виборов золоту перемогу та встановив світовий рекорд. Саме тому, за словами продюсерки Запорізької філії Суспільного Наталії Андреєвої, мовник вирішив організувати спеціальний олімпійський проєкт.   

«Олімпійський спецпроєкт Суспільного Запоріжжя відбуватиметься на телевізійній платформі в рамках випусків новин, в ефірі радіо та на діджитал-сторінках мовника. Він буде присвячений запоріжцям, які беруть участь у літніх олімпійський іграх у Токіо 2020. В межах спецпроєкту будемо зв’язуватися із представниками Запорізької області, які вже перебувають у місті змагань.  Будемо дізнаватися про їхню підготовку, настрій, плани тренувальні та плани на перемогу»,  —  говорить продюсерка Суспільного Запоріжжя Наталія Андреєва.  

Крім того, журналісти Запорізької філії Суспільного підготували серію публікацій на діджитал-сторінках про запорожців, які стали легендами історії Олімпійських ігор, а також про ветеранів олімпійських видів спорту із Запоріжжя.

23 липня на Українському радіо Запоріжжя — підсумковий ефір, де ведучі спілкуватимуться зі спортсменами, та тими, хто забезпечував тренувальний процес, відповідальними за представлення запорізьких спортсменів в Токіо. 

За словами Наталії Андреєвої, Суспільне Запоріжжя детально інформуватиме свою аудиторію і про перебіг подій в олімпійському Токіо.  

«Незважаючи на те, що офіційно спецпроєкт буде закінчено у день офіційного відкриття Олімпійських ігор, ньюзрум Суспільного Запоріжжя уважно стежитиме за здобутками наших спортсменів і буде з ними на зв’язку. В публікаціях на сайті, а також у випуску новин, ми даватиме всю інформацію про участь та результати запорізьких олімпійців», — розказала продюсерка. 

Нагадаємо, UA: ЗАПОРІЖЖЯ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні —  Суспільне мовлення.

Дивитись та слухати ефіри Запорізького мовника можна онлайн на сайті філії.

Дізнаватися про актуальні події можна зі сторінок мовника на діджитал-платформах: 

Суспільне│Новини

фейсбук-сторінці

інстаграм-сторінці

ютуб-каналі філії

телеграм-каналі.