Суспільне Запоріжжя покаже наживо святкові богослужіння із місцевих храмів 

Суспільне Запоріжжя покаже наживо святкові богослужіння із місцевих храмів 

10 сер. 2021

 

14 серпня християни східного обряду святкують одне із головних свят — Винесення чесних древ Животворчого Хреста Господнього або Свято Всемилостивого Спасу та Пресвятої Богородиці. В народі це день має назву Перший Спас, Спас на воді, Маковій. Аби вірянни Запорізького регіону мали можливість долучитись до спільної молитви на святкових богослужіннях, не виходячи з дому, Суспільний мовник Запоріжжя вестиме пряму трансляцію з місцевих храмів. 

14 серпня з 09:00 до 11: 00 глядачі Суспільного Запоріжжя зможуть дивитися наживо святкову літургію із Кафедрального собору Святої Трійці (ПЦУ)

Крім цього, 15 серпня з 08:00 до 09:00  мовник вестиме пряму трансляцію із Санктуарія Бога Отця Милосердного (РКЦ) святої меси на честь Внебовзяття Пресвятої Діви Марії.

Прямі ефірі богослужінь можна дивитися в ефірі UA: ЗАПОРІЖЖЯ та в режимі онлайн на сторінці філії у facebook. 

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо ( Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.