Маріанна Гура тимчасово виконуватиме обов’язки менеджера Суспільне Запоріжжя

Маріанна Гура тимчасово виконуватиме обов’язки менеджера Суспільне Запоріжжя

1 лис. 2021

З 1 листопада обов’язки менеджера Запорізької філії Суспільного мовлення тимчасово виконуватиме Маріанна Гура. Про це йдеться у протоколі засідання правління Суспільного від 25 жовтня. 

Маріанна Гура – юристка за освітою, в 2013 році закінчила Запорізький Національний Університет. На Суспільному мовнику Запоріжжя працює з серпня 2012 року. Перед призначенням т.в.о. менеджера, займала посаду провідного юрисконсульта філії. 

Раніше, з 19 серпня до 29 жовтня, тимчасово очолювала Запорізьку філію Суспільного Жанна Мазицька.

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю поділено, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Нагадаємо, UA: ЗАПОРІЖЖЯ разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.