Регіональні телеканали Суспільного покажуть змагання з бальних танців

Регіональні телеканали Суспільного покажуть змагання з бальних танців

9 гру. 2021

 10 та 17 грудня о 21:20 дивіться на всіх регіональних телеканалах Суспільного Офіційний Кубок Світу та за версією IDSA та відкриті Всеукраїнські змагання з бальних танців «Осіння мозаїка — 2021»*

Змагання відбулися 7 листопада у Запоріжжі на одній із найголовніших спортивних арен України — в палаці спорту «Юність». На події працювала пересувна телевізійна станція Суспільного. Телеглядачі побачать телеверсію змагань, яку підготувала команда Суспільне Запоріжжя. 

Читайте також: «Глушина на кордоні» — у телеефірі Суспільного Запоріжжя стартує проєкт про життя прикордонних сіл Сумщини

На танцювальному майданчику у європейській та латино-американській програмах змагалися понад 700 танцювальних дуетів різних вікових категорій. Усі виступи оцінювали судді з України, Грузії, Туреччини та Білорусі. Загалом, турнір цієї осені став ювілейним — найкращі танцівники й танцівниці збираються на паркеті у Запоріжжі вже 25 років поспіль.

Як відбувалися легендарні змагання з бальних танців та хто отримав кубки переможців — дивіться цієї та наступної п’ятниці в ефірі регіональних телеканалі Суспільного. Онлайн ефірну трансляцію можна переглядати на сайтах філій.

Нагадаємо, місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Суспільне Запоріжжя — це телеканал UA: ЗАПОРІЖЖЯ та Українське радіо Запоріжжя. Онлайн-трансляція телебачення й радіо, а також новини про філію — на сайті zp.suspilne.media.

Оперативні новини Запоріжжя шукайте на діджитал-платформах: 

*Організатори змагань «ОСІННЯ МОЗАЇКА 2021» —  Рада Української Танцювальної Асоціації, Асоціація Спортивного Танцю України та клуб спортивного бального танцю «Грація» (м. Запоріжжя) АТ «Мотор Січ», під керівництвом Андрія та Олени Книш.

Фото Наталія Андреєва