Про що говорять татусі та жіночій бізнес біля фронту — в програмі «Сьогодні. Головне» на UА: ЗАПОРІЖЖЯ

Про що говорять татусі та жіночій бізнес біля фронту — в програмі «Сьогодні. Головне» на UА: ЗАПОРІЖЖЯ

16 гру. 2021

Зруйнувати стереотипи про гендерні ролі та залучати татусів до виховання дітей і партнерства — таку мету має ТатоХаб, який відкрився у Запоріжжі. Про новий простір для спілкування чоловіків, майбутніх татусів та тих, хто вже має батьківський досвід, говоритимемо 16 грудня о 19:20 у програмі «Сьогодні. Головне» на UА: ЗАПОРІЖЖЯ.  

Чи подобається чоловікам такі зустрічі та які питання найчастіше турбують запорізьких татусів  — говоримо з Іваном Мотильовом, волонтером та тренером «Тато.Hub-Запоріжжя».

Друга частина спецефіру присвячена жінкам, які ведуть підприємницьку діяльність на прифронтових територіях. Гості студії — Мадле Тімм, експертка з комунікацій Естонської Ради у справах біженців, та Оксана Дроздовська, менеджерка з комунікації запорізького БФ «Єдність» за майбутнє». Поговоримо про можливості розвитку жіночого підприємництва та умови ведення бізнесу на прифронтових територіях, дізнаємося, яку власну справу можуть розпочати жінки та де знаходити фінансову підтримку. 

Дивитися програму можна в режимі онлайн на сайті Суспільного Запоріжжя. 

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини Запоріжжя шукайте на діджитал-платформах: 

Суспільне│Новини

фейсбук-сторінці;

інстаграм-сторінці;

ютуб-каналі філії;

телеграм-каналі.