Суспільне Запоріжжя транслюватиме домашні матчі закарпатського футбольного клубу «Минай»

Суспільне Запоріжжя транслюватиме домашні матчі закарпатського футбольного клубу «Минай»

4 сер. 2023

Місцеві телеканали Суспільного Мовлення Суспільне Запоріжжя, Суспільне Дніпро, Суспільне Кропивницький, Суспільне Хмельницький та інші) та сайт Суспільне Спорт транслюватимуть домашні матчі закарпатського футбольного клубу «Минай» у цьому сезоні Української Прем’єр-Ліги. 

Перший домашній матч, який відбудеться у другому турі, команда зіграє з черкаським «ЛНЗ» 5 серпня о 15:00. В цілях безпеки матчі чемпіонату України з футболу проходять без глядачів. Коментуватиме футбольну трансляцію Євген Перестенко.

Читайте також: «Рух» — «Ворскла»: другий тур Чемпіонату України з футболу на Суспільному

У матчі першого туру «Минай» програв у Києві «Динамо» з рахунком 1:4. У попередньому сезоні УПЛ закарпатський клуб фінішував на 8-му місці.

Найближчі домашні матчі футбольного клубу «Минай»: 

12 серпня о 13:00  — «Минай» — «Дніпро-1»; 

26 серпня — «Минай» — «Зоря»; 

2 вересня — «Минай» — «Шахтар»;  

30 вересня — «Минай» — «Оболонь». 

Нагадаємо, Суспільне Мовлення покаже всі домашні матчі ФК  «Рух»  (Львів) у сезоні 2023/2024 років. Поєдинки транслюють місцеві телеканали Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Вінниця, та сайт Суспільне Спорт.

Місцеві телеканали Суспільного Мовлення мовлять у кожному регіоні України — це Суспільне Ужгород, Суспільне Черкаси, Суспільне Житомир, Суспільне Харків та інші. Онлайн дивіться їх на сайтах регіональної мережі філій Суспільного. 

Нагадаємо, Суспільне Мовлення в листопаді презентує окремий спортивний супутниковий канал Суспільне Спорт

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Запоріжжя — на сайті Суспільне | Новини та у соцмережах: